Wednesday 23 March 2011

Jó Reggelt Mindenkinek!
Gyönyörű napra ébredtünk itt az egyébként ködös Londonban, szóval aki teheti, nyomás ki a szabadba, parkozni, mókusokat etetni, stb.
Szóval, ma is méregtelenítünk. Egy pár szót szólok a történetéről, és az alapjairól.
Mint remélhetőleg mindannyian tudjuk, már a Biblia is megemlítni, mégpedig Nagyböjt néven. Ám nem állíthatjuk, hogy itt bukkan fel először a történelemben, hiszen már az őskortól kezdve a sámánok, papok, gyógyítók, látok és sorolhatnám egyfajta böjtöt tartottak a nagyobb szertartásaik előtt.
Ennek nagyon egyszerű oka volt. A szervezet magára az emésztésre rengeteg energiát fordít, ami, valljuk be, nem csoda. Nem egyszerű folyamat lebontani azt a sok ételt, tápanyagot, zsírt, vitamint, cukrot és miegymást, amit minden nap beviszünk, nem is beszélve az E-vitaminokrol, ami ugye mindenkinek ismerős. Méregtelenítés alatt felszabadítjuk egy kicsit az emésztőrendszert, könnyen emészthető ételeket eszünk, kerüljük a mérgeket mint az alkohol, koffein, ezáltal a test energiái másfelé fordulhatnak. Nyugodtabbnak, pihentebbnek, energiadúsnak érezzük magunkat, bőrünk kisimul, hajunk fényes lesz, jobb lesz a közérzetünk, és még a narancsbőrünk állapota is javul!
Szuper, nem? Egyszóval akármennyire lehet tele az újság mindenféle divatos újfajta méregtelenítő diétával, ez egyáltalán nem újkeletű dolog. És pont mint a dédi körömvirágkenőcse, bevált!!!!

No comments:

Post a Comment